Šport > Košarka
5181 ogledov

Mladi slovenski as zablestel, a tokrat ne na parketu

Gregor Glas Reševalni pas/Twitter
Gregor Glas je pokazal še en talent.

Gregor Glas, ki je pri 17-ih že oblekel dres članske reprezentance in je s tem dosežkom najmlajši v zgodovini slovenske izbrane vrste, v tej sezoni brani barve Partizana.

Vodi ga eden najboljših evropskih trenerjev Željko Obradović, ki zdaj 20-letnemu Slovencu občasno že namenja zajetno minutažo, košarkar iz Krškega pa je to znal tudi izkoristiti. V EuroCupu je tako odigral 8 tekem, dve je začel v prvi peterki, v povprečju pa v 15 minutah dzbere 7.5 točke, 2.1 skoka in 2.0 asistence na dvoboj.

A Glas očitno ni nadarjen samo na parketu. Od petega do 12. leta je sicer treniral nogomet, a očitno je v mladosti našel nekaj časa tudi za igranje klavirja. Svoje znanje je tokrat pokazal soigralcem, ki so bili ob njegovi izvedbi Ballade Pour Adeline (Balada za Adeline, op. p.) navdušeni. Posnetek se je kmalu znašel tudi na socialnih omrežjih.

Komentarjev 1
  • radovednica 08:31 31.januar 2022.

    Bolj glas kot stas ali še manj as, tale Gregor Glas. Nekajkrat videno, veliko povprečje. Vsak naj pogleda vse srbske mladce, kar mnogo višje, okretnejše, s stilom, ne pa tale s kilami preobremenjeni "mutavko". Ta pa res ni perspektiva.

Sorodne novice