Šport > Košarka
23 ogledov

Udrih: "Lepo darilo za božička"

Samo Udrih Saša Despot
Slovenski reprezentant Samo Udrih bo v naslednjem mesecu dni igral za Valladolid. Nekdanji košarkar Girone, Granade in Estudiantesa se tako vrača v izjemno močno špansko ligo.

"Na podpisu pogodbe pravzaprav še delamo. Manjka le še podpis, a zelo, zelo verjetno bom podpisal za Valladolid," nam je ob 14. uri povedal slovenski reprezentant, ki je ob koncu minule sezone nosil dres Uniona Olimpije. Starejši od bratov Udrih je nato dodal: "Zelo sem vesel, da se vračam v Španijo. Proti Valladolidu sem v preteklosti že velikokrat igral, poznam trenerja, ki me je vodil v Estudiantesu. Vse je super, to je zame lepo darilo za božička."

Samo je sicer svojo formo ohranjal na treningih s Hopsi, treniral pa je tudi samostojno: "Sem dobro pripravljen. Verjetno bom potreboval nekaj dni, da se navadim na novo sredino, a to bi me čakalo kjerkoli." Valladolid je sicer trenutno zadnjeuvrščeno moštvo lige ACB, v 12. kolih pa je zabeležil le dve zmagi. "Za zdaj smo se dogovorili za enomesečno sodelovanje, če pa se bom izkazal, pa bom nato podpisal pogodbo do konca sezone," je še povedal Udrih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.