Šport > Košarka
17480 ogledov

V dvorani poseben zvezdniški gost, tako ga je presenetil Dončić

Patrick Mahomes Profimedia
Gledalci v American Airlines Centru so bili deležni zvezdniškega obiska ... Potrudil se je tudi Luka Dončić, ki je posebnemu gostu pripravil lepo presenečenje.

Na sinočnji tekmi med Dallasom in Torontom, ki so jo s 127:116 dobili Raptorji, je bil v American Airlines Centru prav poseben gost. Zvezdnik ekipe Kansas City Chiefs Patrick Mahomes si je namreč z ženo Brittany ogledal tekmo Mavsov v živo. Luka Dončiću je zvezdniku ameriškega nogometa (liga NFL) pripravil posebno presenečenje. 

Luka Dončić To pa je zvestoba Šport Kako se je soigralec žrtvoval za Dončića! Kazen bi moral dobiti Luka, toda ... Luka Dončić "Tako ga pogrešamo" Šport To je glavni razlog za poraz Dallasa, brutalno, kaj so jim naredili Raptors Luka Dončić NBA Šport Luka čez 30, tokrat brez preobrata

Kot so razkrili na Dallasovih družbenih omrežjih, je Ljubljančan še pred tekmo podpisal dva dresa s svojim priimkom ter zdaj že ikonično številko 77 ter ju predal Dallasovim zaposlenim. Ti so prek maskote nato med tekmo dres izročili Mahomesu in njegovi ženi. Kako je vse skupaj izgledalo, pa v spodnjem (vdelanem) videoposnetku. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar MK_NSFW
    MK_NSFW 08:26 10.november 2023.

    Babo bi si lahko boljšo dubu

  • Ender3 18:47 09.november 2023.

    Kmalu bodo žurnalovci samo še o Dončiću pisali..Bedno, bedno