Šport > Košarka
19 ogledov

Več šele po pregledu

sport 07.08.2011 Erazem Lorbek, kosarka Slovenija - Crna gora, pokal Adecco ex-y Saša Despot
Reprezentanca. Selektor v skrbeh glede igranja Erazma Lorbka na evropskem prvenstvu v Sloveniji.

Košarka. “Vse je odvisno od tega, koliko časa bo potekala terapija,” je že prejšnji teden o atroskopiji kolena, ki jo bo po koncu sezone opravil Erazem Lorbek, povedal njegov nekdanji soigralec Radoslav Nesterović.

“Verjetno ne bo igral”

“Naša reprezentanca je sestavljena tako, da se pozna vsak izostanek. Nimamo več toliko košarkarjev kot v preteklosti, ki bi igrali vidne vloge v svojih klubih,” je še dejal podpredsednik Košarkarske zveze Slovenije.

Lorbkove težave s kolenom budno spremlja tudi selektor Božidar Maljković, ki naj bi svoje skrbi zaupal tudi srbskemu košarkarskemu portalu. “Erazem Lorbek verjetno ne bo igral na EuroBasketu. To informacijo sem prejel pred dnevi, je Maljković včeraj dejal našemu novinarju v Nišu,” so zapisali na Twitterju portala MVP.

Želja obstaja

Da bo imel njegov najstarejši sin atroskopijo, je potrdil tudi njegov oče, a dodal, da si Erazem vsekakor želi zaigrati na domačem prvenstvu. “Šele po atroskopiji pa se bo vedelo, v kakšnem stanju je koleno,” je dejal Radovan Lorbek. Erazem je sicer včeraj odigral 18 minut v dresu Barcelone, ki je v končnici španskega prvenstva premagala Gran Canario s 77:73. Dosegel je devet točk.

“Težave s kolenom se vlečejo skozi vso sezono” je o sinovem zdravju povedal Radovan Lorbek
Selektor v skrbeh glede igranja Erazma Lorbka na evropskem prvenstvu v Sloveniji.

Komentarjev 1
  • aldapani 13:34 03.junij 2013.

    BUČE Če lahko igra za Barco bi lahko tudi za Slovenijo. Lorbki spet nekaj kuhajo.