Šport > Košarka
5430 ogledov

Vse več govora o tem, da bo moral Dragić oditi

goran dragić
Bo Goran Dragić udeležen v menjavi igralcev?

Zvezdnik Jimmy Butler, ki je v minuli sezoni nosil dres ekipe Minnesota Timberwolves, je zahteval menjavo, v nasprotno ga ni prepričal niti dolg pogovor s trenerjem Tomom Thibodeaujem. Za Butlerja, ki je v povprečju zbral 22,2 točke, 5,3 skoka, 4,9 asistence in dve ukradeni žogi na tekmo, naj bi se zelo resno zanimali tudi pri moštvu Miami Heat, v trgovanju med kluboma pa se je znašlo tudi ime Gorana Dragića. Ta bi tako topli jug moral zamenjati za hladni Minneapolis.

pat riley Zaupnica Šport "Reprezentančno slovo moja najboljša odločitev"

O pogovorih med Miamijem in Minnesoto se je razpisal tudi zelo priznani Adrian Wojnarowski, v posel pa vključil tudi nekdanji Dragićev klub Phoenix Suns. "Če bo Minnesota v poslu z Miamijem dobila Gorana Dragića, bi lahko za Phoenix postal dosegljiv organizator igre Jeff Teague," je med drugim zapisal Wojnarowski, ki je tudi mnenja, da je prav Miami najbolj vpleten v pogovore z Minnesoto o Butlerjevi prihodnosti. Za slednjega se po njegovem mnenju zanimajo še LA Clippers, Brooklyn Nets in Houston Rockets.

Pri Phoenixu sicer že nekaj časa ne skrivajo, da potrebujejo dobrega organizatorja igre, v govoricah se je v preteklosti pojavilo tudi ime nekdanjega kapetana slovenske reprezentance. Zato verjetno obstaja tudi možnost, da bi Dragić moral spakirati kovčke za Minneapolis, nato pa bi ga pot hitro odpeljala nazaj v Arizono, kjer je že dvakrat igral kot član Sonc. Te zdaj vodi nekdanji slovenski selektor Igor Kokoškov.

Goran Dragić Trade Dragića? Šport Bosta tvorca evropskega zlata spet skupaj?
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.