Šport > Košarka
15 ogledov

Z. Dragić dominira: MVP kola v Evroligi

Zoran Dragić Cedi Osman Unicaja Anadolu Efes Evroliga Top 16 EPA
Zoran Dragić gre vse bolj odločno po poteh starejšega brata Gorana. Ljubljančan je bil za odlično predstavo proti moštvu Anadolu Efes prvič izbran za MVP kola Evrolige.

Slovenski košarkarski reprezentant Zoran Dragić je v dvoboju 9. kroga drugega dela Evrolige proti turškemu Anadolu Efesu prikazal sijajno predstavo. Ljubljančan je k zmagi prispeval 24 točk, po tri skoke in podaje ter štiri ukradene žoge, s statističnim indeksom 30 pa je bil izbran tudi za najbolj koristnega igralca zadnjega kroga.

Dragić je član andaluzijskega kluba Unicaja od leta 2012, po petkovi tekmi proti turškemu predstavniku pa je bil prvič izbran za MVP kroga v Evroligi.

Solidna tudi oba "Katalonca"

V zadnjem krogu se je izkazal tudi član katalonskega kluba Boštjan Nachbar. Njegova Barcelona je dosegla že deveto zaporedno zmago v skupini E in je edina neporažena ekipa v tem delu tekmovanja, Nachbar pa je v 19 minutah v svojo statistiko vpisal 13 točk, skok in ukradeno žogo. Njegov soigralec Erazem Lorbek je igral zgolj 12 minut in pol ter dosegel šest točk in dva skoka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.