Šport > Košarka
10261 ogledov

"Zakaj je Paul George mislil, da bi Luka želel njegov dres?"

paul george luka dončić Profimedia
Je Luka Dončić po koncu tekme res zavrnil dres velikega NBA zvezdnika?

Dallas Mavericks so morali še drugo leto zapored v prvem krogu končnice priznati premoč Los Angeles Clippers. Telički so v seriji vodili z 2:0 in 3:2, a so na sedmi tekmi, na kateri je Luka Dončić poskrbel za svoj strelski rekord (46 točk), ostali praznih rok.

Po koncu tekme sta Dončića bodrila oba največja zvezdnika domače ekipe, Kawhi Leaonard in Paul George. Slednji si je želel z slovenskim košarkarjem izmenjati dres, vendar se Dončić na njegovo pobudo ni odzval.

To so opazili številni navijači teksaške ekipe, ki so si ob posnetku dali duška.

"Luka ni hotel dresa Paula Georga," se je glasil eden od zapisov na twitterju. "Zakaj je Paul George sploh mislil, da si želi Luka z njim izmenjati dres?" je zapisal nek ljubitelj NBA košarke. "Luka je pravkar zavrnil dres Paula Georga," je dodal tretji.

Izkazalo se je, da je Dončić v kaotičnem vzdušju in pod vplivom vnovičnega izpada preprosto pozabil sleči dres. Kot je razkril na tiskovni konferenci po tekmi, ga je zvezdniku LA Clippers poslal z zamikom. "Ja, sva zamenjala. Poslal se mu ga v garderobo," je povedal 22-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice