Šport > Košarka
593 ogledov

Zato se je Dončić zahvaljeval bogu

luka dončić Print Screen
Luki Dončiću se je po zadeti trojki odvalil kamen od srca.

Slovenski košarkar je na tekmi z Miami Heat nekoliko izboljšal katastrofalen odstotek zadetih metov za tri točke v letošnji sezoni, potem ko je bil na prvih štirih obračunih le 9,5-odstoten (2/21).

Luka Dončić Nekaj "ne štima" Šport "Dončiću bomo stali ob strani"

Ob zmagi nad Miami Heat, drugi za Dallas Mavericks v sezoni 2020/2021 (2-3), je Dončić zadel tri od desetih poskusov z razdalje (30%), prvega šele globoko v drugi četrtini.

Ko mu je naposled uspelo okroglo usnje spraviti skozi obroč, je od olajšanja zmagoslavno dvignil roke v zrak in se, vsaj tako je izgledalo, zahvalil bogu.

O tem so ga po tekmi povprašali tudi predstavniki sedme sile. 

Goran Dragić, Luka Dončić NBA Šport Ponoči sta se udarila Luka in Goran: Tako se je končalo

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Dončić se je sprva namrščil, ker ni bil povsem prepričan, o čem govori ameriški novinar, nato pa se mu je na obrazu hitro izrisal nasmešek.

"Bil sem tako srečen. Zmetal sem veliko žog, zato me je zelo razveselilo, da sem zadel trojko. To mi je polepšalo dan," je dejal 21-letnik, ki je na dosedanjih petih tekmah zadel le 16 odstotkov vseh metov z razdalje.

O tem je po porazu njegtovega moštva na kratko spregovoril tudi trener Miamija Erik Spoelstra. "Smo na začetku sezone, ko met še nekoliko odstopa. To je znano dejstvo." 

dončić adebayo 'Pošolal' zvezdnika Šport Mislil je, da je spreten v obrambi, nato je srečal Dončića
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.