Šport > Košarka
1258 ogledov

Znan razlog za brutalen napad na Dončićevega soigralca

kristaps porzingis Reševalni pas/Twitter
Po poročanju latvijskih medijev naj bi ga napadli rusko govoreči navijači njegovega nekdanjega kluba New York Knicks.

Spletna stran irliepaja.lv poroča, da so Kristapsa Porzingisa navijači napadli, ker niso bili zadovoljni, da je zapustil New York. Okrvavljen je bil zaradi udarca v glavo s stolom. Še preden je prišla policija, je košarkar pregnal napadalce iz kluba. Ti so napadli skupino prijateljev Porzingisa, grozili so tudi ljudem okrog njih.

Po navedbah nekaterih očividcev naj bi Porzingis branil neko dekle pred nadležnimi gosti.

Kristaps Porzingis Zvezdnik Šport To Dallasu ne bo všeč: Porzingis po pretepu z razbito glavo

Policija v Liepaji je sporočila, da uradna preiskava poteka, dva napadalca pa sta v bolnišnici. Porzingis še ni vložil uradne prijave.

Okrvavljeni Latvijec je bil po napadu zelo razburjen in je v nekem trenutku celo odrinil žensko, ki ga je po vsej verjetnosti želela umiriti.

Za Porzingisom je slaba sezona, saj zaradi poškodbe križnih vezi za Dallas, kamor je prišel iz New Yorka, še ni zaigral. Prav v New Yorku pa ga čaka težja policijska zgodba, saj ga je neka ženska konec marca obtožila, da jo je posilil in policija primer še vedno preiskuje.

Latvijec bo v prihajajoči sezoni veliko orožje Dallasa, ki se bo potegoval za prvi nastop v končnici po letu 2016.

luka dončić Premiki Šport Dogovor vse bližje, zvezdnik pa jasen: "Seveda bi igral ob Dončiću."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.