Šport > Košarka
1724 ogledov

Zvezdniku med novinarsko zazvonil mobitel: Mami, zdravo ...

Bam Adebayo Profimedia
Ko pokliče mama, se moraš takoj oglasiti.

Košarkarjem Miami je uspel pravi podvig, Heat se je namreč šele kot drugi osmi nosilec v končnici prebil v finale svoje konference. Na šestem obračunu z New York Knicks je Miami slavil s 96:92 in tako serijo dobil s 4:2 v zmagah.

Na odločilni tekmi je bil znova prvi strelec zasedbe iz Floride Jimmy Butler, ki je zbral 24 točk, le eno manj pa je k zmagi prispeval Bam Adebayo. Orjak, kimu je pravzaprav ime Edrice Femi Adebayo, nadimek Bam pa je dobil po liku iz risane serije Kremenčkovi, je v svojo statistiko vpisal še devet skokov.

Adebayo je po svoji odlični predstavi sedel pred novinarje in odgovarjal na vprašanja, nato pa je novinarsko konferenco prekinil klic na njegov mobilni telefon. Bam se je brez oklevanja oglasil. "Zdravo, mami... Sem na novinarski konferenci," je sporočil Adebayo, a nato pred slovesom moral preko telefona odgovoriti še na nekaj zastavljenih vprašanj. Šele nato se je znova posvetil zbrani sedmi sili.

Ko pač pokliče mama, se morajo očitno odzvati tudi največji zvezdniki.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice