Šport
30 ogledov

Krimovke že naprej

Krim Mercator Krim Mercator/Facebook
Rokometašice Krima Mercatorja so se uvrstile v drugi del lige prvakinj, po tem ko je danes Larvik v gosteh z 38:32 ugnal Sävehof.

Ljubljanske rokometašice so v soboto s 27:22 na Kodeljevem premagale Esbjerg, kar je bila njihova tretja zmaga. Krimovke se bodo v nadaljevanju križale s skupino C.

V skupini D je Larvik prvi, Krim drugi, obe ekipi sta zbrali šest točk. Esbjerg na tretjem in Sävehof na četrtem sta jih zbrala po štiri.

Izbranke Uroša Bregarja v soboto, 19. novembra, čaka še zadnja tekma skupinskega dela proti Larviku. Esbjerg in Sävehof bosta dan kasneje lovila tretje mesto, ki še vodi v drugi del lige prvakinj.

Krimovke bodo v nadaljevanje, križale se bodo s skupino C, v kateri so Györ, Midtjylland, Bukarešta in Rostov-Don, prenesle vsaj štiri točke, še dve si lahko priigrajo proti Larviku in v obračunu za prvo mesto skupine D.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.