Šport
41 ogledov

Krka potrdila: Murić bo igral za Partizan

Edo Murič Muric Dragan Milosavljević Milosavljevic Žurnal24 main
Čeprav uradne potrditve prestopa še ni, je dolenjski klub že potrdil selitev slovenskega reprezentanta k beograjskemu Partizanu.

V preteklih štirih sezonah je Edo Murić branil barve novomeške Krke, ki je na svojem Twitterju v torek potrdila, da se bo krilni igralec preselil v srbsko prestolnico. "Edo Murić bo v naslednji sezoni igral za KK Partizan. Veliko sreče in hvala za vse," so zapisali pri slovenskih prvakih.

Murić bo s Partizanom podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za dodatno leto dni. Postal je tretja okrepitev srbskih prvakov pred novo sezono. Pred tem sta ekipo Duška Vujoševića okrepila krilni igralec Andreja Milutinović in grški center Janis Kuzelouglou

Prišleki na čakanju

Vendar pa Beograjčani ne morejo registrirati nobenega od omenjene trojice, dokler ne izplačajo dolga v višini 138.000 evrov Jaki Klobučarju, ki je s črno-belimi pogodbo prekinil marca 2011. Košarkarski tribunal za arbitražo (BAT) je namreč zaradi dolgov to Partizanu preprečil.

V torek so črno-beli sicer odigrali novo prijateljsko tekmo. V Sremski Mitrovici so se pomerili z Mega Vizuro in visoko izgubili (80:54). Partizan je igral brez Milenka Tepića, Nikole Milutinova in Dragana Milosavljevića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.