Šport
41 ogledov

"Kupite pofu... branilca!"

Alberto Moreno EPA
Sevilla je v finalu Evropske lige s 3:1 premagala Liverpool, pristaši slednjega pa so krivca za poraz našli v Albertu Morenu.

Liverpool je sinoči dobil prvi polčas proti Sevilli, nato pa že na samem začetku drugega polčasa prejel zadetek. Ob izenačujoči akciji je Mariano Ferreira najprej poslal žogo skozi noge Albertu Morenu, nato pa pred vrati našel Kevina Gameira, ki mu ni bilo težko zadeti za 1:1. Kasneje je Liverpool klonil še dvakrat, po tekmi pa se je vsul plaz na Liverpoolovega Španca.

"Jürgen, odbor za prestope, kdorkoli, kupite že pofuka... levega branilca," se je med drugimi na twitterju oglasil nekdanji branilec Liverpoola Jamie Carragher, ki zdaj opravlja vlogo strokovnega komentatorja na televiziji Sky Sports. Carra je kasneje svoj tvit izbrisal.

Poleg Carragherja sta predstavo nekdanjega člana Seville kritizirali še dve Liverpoolovi legendi - Michael Owen in Steve McManaman, svojo jezo na 23-letnika pa so preko socialnih omrežij stresli tudi razočarani navijači redsov. Eden od njih je posegel tudi na Wikipedio in spremenil zapis o Morenu. Ta naj bi se za eno noč vrnil v dres Seville in prispeval dva gola za Andaluzijce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.