Šport
5042 ogledov

Lani osvojil Roland Garros, zdaj dela v trgovini za 450 evrov

Kevin Krawietz Andreas Mies Epa Kevin Krawietz (levo) in Andreas Mies po zmagi na Roland Garrosu.
Nemški teniški igralec je v času pandemije covida-19 spremenil svoj delovnik.

Nemec Kevin Krawietz je v paru z rojakom Andreasom Miesom lani senzacionalno osvojil OP Francije v konkurenci moških dvojic.

Krawietz, trenutno 618. igralec sveta med posamezniki, se je specializiral za igro dvojic, potem ko individualno ni prišel do odmevnejših rezultatov.

roger federer Ideja Šport Federer predlagal pravo revolucijo v tenisu

28-letnik v karieri ni zaslužil toliko, kot nekateri največji zvezdniki, tako da si je našel nov vir dohodka. Tega je odkril v trgovskem centru.

"Že nekaj tednov delam v trgovini za 450 evrov. Že prej sem se hotel preizkusiti v kakšnem drugem, 'normalnem' poslu, in koronavirus mi je ponudil to priložnost. Nekateri kolegi in kolegice vstajajo ob petih zjutraj in delajo do šestih popoldne, da bi bile police polne. To je dober način, da dvignem raven sočutja do drugih," je Krawietz dejal za Der Spiegel.

Krawietz se je rodil v Coburgu, v svoji poklicni karieri (ta se je začela leta 2009) pa je osvojil štiri turnirje serije challenger.

Rafael Nadal Tenis Šport V Madridu turnir z Nadalom in Murrayem
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice