Šport
83 ogledov

Liga obupala, rednega dela že konec

Anže Kopitar Profimedia
V ZDA je zaradi koronavirusa umrlo že skoraj 94.000 ljudi.

Nekateri ameriški mediji so danes poročali, da je vse več znakov, da se bodo v severnoameriški hokejski ligi NHL odpovedali tekmam rednega dela in bo takoj nastopila končnica.

Po poročanju časnika Los Angeles Times naj bi v končnici sodelovalo 24 ekip, po 12 iz obeh konferenc, tekme pa bi potekale na dveh lokacijah. Finale Stanleyjevega pokala naj bi bil na sporedu v mesecu septembru, zavoljo tega bi se prihodnja sezona malenkostno zamaknila.

Omenjeni časnik se je skliceval na anonimne vire, vodstvo lige NHL, kjer že vrsto let igra najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar, pa še vedno ni sprejelo končnih odločitev o nadaljevanju sezone, ki je zaradi epidemije novega koronavirusa prekinjeno od 12. marca.

Anže Kopitar NHL Šport Predstavili alternative za sklenitev sezone

V ZDA so trenutno zaustavljena športna tekmovanja, kot so košarkarska NBA, baseballska liga MLB, nogometna liga MLS in mnoga druga tekmovanja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice