Šport
40 ogledov

Lorenzo: Sram me je zaradi očeta

Lorenzo Simoncelli pogreb Reuters
Jorge Lorenzo se želi čimbolj ograditi od izjav svojega očeta Chicha, ki je dejal, da je Marco Simoncelli vozil nevarno.

Potem ko je Jorgeja Lorenza globoko ganil pogreb Marca Simoncellija, je doživel vse prej kot prijetno presenečenje, ko je doma prebiral dnevno časopisje. Njegov oče je namreč ostro kritiziral pokojnega Italijana, češ da je v kategoriji MotoGP vozil nevarno. "Simoncelli v glavi ni bil pripravljen za takšno raven dirkanja, ko moraš vaditi tudi miselno. Nekajkrat je podobno nesrečo doživel že prej," je enemu od španskih medijev dejal Chicho Lorenzo.

Čeprav je bil s Simoncellijem pogosto na bojni nogi, se je Lorenza mlajšega njegova smrt globoko dotaknila: "Vedno se te bom spominjal in oprosti mi, ker sem se prerekal s teboj." Na svojem Twitter profilu pa je ekspresno izrazil tudi svojo oddaljenost od očetovih misli: "Rad bi se zahvalil navijačem za sprejem, kar mi povzroča le še večji sram zaradi očetovih komentarjev. Upam, da nihče ne misli, da se z njim strinjam, saj bi se to (nesreča, op. a.) lahko zgodilo komurkoli od nas."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.