Šport
5704 ogledov

Mali Lev ga že lovi: "Očka, počakaj!

Primož Roglič Epa
Slovenski kolesarski zvezdnik ima med pripravami na dirko po Franciji pomoč svojega sina.

Primož Roglič želi popraviti lansko napako in letos poseči na sam vrh na francoskem Touru. Zato se je po ardenskih klasikah oddaljil od tekmovanj in se posvetil treningu.

Zasavec bo skušal izpiliti predvsem vožnjo na čas, trenira pa tudi na vzponih, ki bodo krojili letošnjo izvedbo najslavnejše dirke na svetu. Tako se je pred dnevi mudil na Mont Ventouxu.

Mont Ventoux Foto Šport Roglič zastavil uganko. Bi jo znali rešiti?

V sredo se Roglič ni podal na tako zahtevno traso, ampak je na ravnini malce pretegnil noge. Pri tem pa ni bil sam. Družbo mu je delal mali sinček Lev.

"Očka, počakaj! In potem sem videl zajca, bil je tako velik ..." je ob simpatični fotografiji zapisal Roglič. Tudi Lev je imel na sebi "klubske" barve Jumbo-Visme, oblečen je bil namreč v rumeno.

Dirka po Franciji, ki jo je lani pred drugouvrščenim Rogličem osvojil Tadej Pogačar, se bo letos začela 26. junija. Start prve etape bo na severozahodu države, v pristaniškem mestu Brest.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice