Šport
40 ogledov

Man United prepovedal "tablice"

Ferguson Manchester United Swansea City Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Na stadion Old Trafford ne bo več dovoljeno prinašati elektronskih naprav, ki presegajo predpisane dimenzije (150mm X 100mm). Klub je navijače o tem obvestil z elektronskim sporočilom.

Danes bo pri Manchester Unitedu gostovala Valencia, pri angleškem klubu pa so navijače pred tekmo opozorili, da na Old Trafford ne bodo mogli vstopiti z iPadom ali drugimi "tabličnimi računalniki in prenosniki." Za ta korak naj bi se pri Unitedu odločili, da bi preprečili snemanje večjega dela tekme na tovrstnih napravah. Nekateri kot razlog navajajo tudi dejstvo, da mnogi s svojimi napravami ovirajo ogled tekme gledalcem, ki sedijo za njimi.

"Želimo vas opozoriti na novost pri organizaciji domačih tekem," so v sporočilu navijačem začeli pri Rdečih vragih. "Navijači na stadion ne smejo vnašati večjih elektronskih naprav (150mm X 100mm). Kot primer: iPadi in ostali tablični računalniki in prenosniki so od sedaj naprej prepovedani," so zapisali pri Unitedu in v nadaljevanju opozorili še na nekaj bolj standardnih omejitev. 

Veliko zanimanje za LVG

"Naprošamo vas, da ste pozorni tudi na to, da so med prepovedanimi stvarmi tudi večje torbe, večje kamere in večje količine tekočine (razen manjše plastenke vode brez pokrovčka)," so še dodali pri trofejnem klubu. Gledalci bodo na največji stadion v Premier league še vedno lahko vnašali mobilne telefone in z njimi tudi snemali.

Prijateljska tekma med Manchester Unitedom in Valencio bo prva tekma Louisa Van Gaala na Old Traffordu, odkar je prevzel vodenje Rdečih vragov. Srečanje v "Teatru sanj" se bo začelo ob 20.30. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.