Šport
62 ogledov

Metta World Peace postal The Pandas Friend

Kobe Bryant in Ron Artest Žurnal24 main
Ameriški košarkar Metta World Peace, prej znan kot Ron Artest, se je odločil, da si še drugič v treh letih spremeni ime.

Nekdaj najboljši obrambni košarkar lige NBA je podpisal pogodbo s kitajsko profesionalno ekipo Sichuan Blue Whales, na Kitajskem pa bo nosil ime The Pandas Friend. Novo spremembo imena je Metta World Peace najavil že ob uradni potrditvi prestopa, vendar še ni vedel, kakšno ime bo nosil.

Za ime The Pandas Friend se je odločil, ker pande izvirajo prav iz jugozahodne Kitajske, iz province Sičuan, kjer domuje tudi njegova nova ekipa. Ron Artest si je ime prvič spremenil septembra 2011.

"Še vedno je to idiotsko!"

35-letni Artest oziroma World Peace oziroma Pandas Friend je lani nastopal za New York Knicks, pred tem pa je igral tudi za Los Angeles Lakers, Houston Rockets, Sacramento Kings, Indiana Pacers in Chicago Bulls.

Sprva se je na Twitterju razširila infomacija, da si je World Peace nadel ime Panda Friend. Košarkar se je hitro odzval: "Fantje, moje kitajsko ime ni 'Panda Friend', ampak 'The Pandas Friend'," je zapisal na Twitterju. Eden od njegovih sledilcev je kot odgovor na njegov "čivk" zapisal: "Še vedno je to je**no idiotsko!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.