Šport
1660 ogledov

Množični pretep na MMA spektaklu, pridružili se tudi gledalci

MMA YouTube
Borca bi morala zgolj promovirati njun povratni dvoboj, na koncu pa je prišlo do velikega incidenta, ko so poletele pesti, v pretep pa so se vmešali tudi gledalci.

V četrtek je bila v Moskvi na sporedu prireditev AMC Fight Nights Global, na kateri pa je prišlo do velikega incidenta.

Kljub številnim zanimivim in atraktivnim borbam, kjer bi moral biti vrhunec večera spopad med Vjačeslavom Vasilevskijem in Bogdanom Goskovom, sta na koncu vso pozornost pobrala Magomed Ismailov ter Vladimir Mineev, katerih dvoboj sploh ni bil na sporedu ta večer. V ringu sta se znašla zgolj zato, da bi promovirala njun povratni dvoboj.

Med seboj bi morala obračunati le verbalno ter s tem gledalce le dodatno podžgati za njun prihajajoči dvoboj, a se nista zaustavila pri tem. Potem, ko sta drug drugega večkrat obtožila strahopetnosti, sta se stepla kar na licu mesta.

V sekundi je dvorano zajel popoln kaos, v kletki pa kar naenkrat ni bilo več prostora za vse ljudi, ki so se zagnali vanjo. Sprva so želeli ločiti omenjeno dvojico, kmalu pa se je vse skupaj prelevilo v masovni pretep, kjer ni bilo več jasno, kdo tepe koga.

Ismailov in Mineev sta se sicer prvič spopadla oktobra 2018, njun dvoboj pa se je končal z neodločenim izidom. Ko pa ju je tokrat na koncu vendarle uspela ločiti varnostniki, prav tako ni bilo jasno, kdo je bil pravi zmagovalec dvoboja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.