Šport
101501 ogledov

MMA borki med dvobojem pobegnile prsi, reakcija sodnika navdušila svet

Norma Dumont Profimedia
Sodnik je preprečil, da bi borkine prsi postale spletna senzacija.

Minuli vikend je bil v Las Vegasu na sporedu UFC dogodek, na katerem sta imeli glavno vlogo borki Norma Dumont in Ashlee Evans-Smith, potem ko je bila odpovedana glavna borba večera med Curtisom Blaydesom in Derrickom Lewison zaradi pozitivnega korona-testa Blaydesa.

Na glavnem dogodku večera je na koncu prepričljivo zmago slavila Brazilka Dumontova, ki je bila razglašena za zmagovalko po soglasni odločitvi sodnikov. A precej bolj kot nezanimiva ter enostranska borba je njen spopad z Evans-Smithovo zaznamoval zanimiv incident, ki se je pripetil tekom dvoboja.

Brazilka se je namreč na parterju svoje nasprotnice lotila v poziciji "top mount", ko so ji prsi nenadoma ob prerivanju zdrsnile iz športnega nedrčka. Toda na pomoč ji je takoj priskočil sodnik Jason Herzog, ki je za trenutek zaustavil borbo ter ji ekspresno, še preden bi kamere dobro ujele dogodek, popravil nedrček.

MMA svet je na spletu sodnika dvoboja takoj zasul s številnimi pohvalami ter pozitivnimi komentarji zaradi hitre reakcije, ki je rešila borko pred neprijetno izkušnjo

Brazilka, ki se je po dvoboju tudi javno zahvalila sodniku, je sicer dosegla svojo prvo zmago pod okriljem UFC-a. Pred tem je imela pod okriljem brazilskih organizacij razmerje zmag in porazov 4-0, znotraj UFC-a pa je pred zmago nad Evans-Smithovo doživela svoj prvi poraz v profesionalni karieri, ko jo je premagala Megan Anderson.

Komentarjev 4
  • cioreapor 17:52 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • peizysthe 07:09 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • creanarmi 03:51 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks