Šport
3902 ogledov

Britanija zavita v črno: pri komaj 30 preminil športni zvezdnik

Jahreau Shepherd Instagram
"Nočna mora" je preminil pri komaj 30 letih, zaenkrat pa še niso znane podrobnosti vzroka smrti.

Britanske borilne športe je udarila velika tragedija, saj je na svoj 30. rojstni dan tragično preminil eden najznamenitejših britanskih MMA borcev, Jahreau Shepherd.

Vzrok smrti priljubljene "Nočne more" zaenkrat še ni znan, a so se pojavila prva ugibanja, da naj bi bil priznani britanski športnik večkrat zaboden.

Jahreau Shepherd | Avtor: Instagram Instagram

Tragično novico je objavila promotorska hiša Contenders, ki je zastopala Shepherda na njegovi športni poti.

"Vsi v agenciji smo šokirani ob informaciji o Shepherdovi smrti. Bil je naš šampion, bil je neverjetno talentiran, obenem pa izjemnega karakterja in duha ter nasmeha, ki vas je naravnost okužil. Znotraj kletke je bil ustvarjen za sam vrh. Bil je prvak znotraj kar treh različnih organizacij ter predvsem srčen borec," so zapisali pri Contenders.

Jahreau je nastopal v MMA velterski kategoriji, po seriji petih zaporednih zmag pa je imel razmerje šestih zmag in dveh porazov. Svojo poslednjo borbo je imel na sporedu 15. februarja, ko je premagal Quintena DeVreughta.

Jahreau Shepherd | Avtor: Instagram Instagram

Shepherdova velika neizpolnjena želja je bila nastopati pod okriljem UFC-a, tekom svoje kariere pa se je že boril znotraj tako poznanih organizacij, kot so Bellator, Fusion FC, Cage Warriors...

"Pravi gospod, tako znotraj, kot izven kletke. Naj počiva v miru," se je od izjemnega britanskega borca poslovil MMA komentator Michael Morgan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice