Šport > Moto športi
181 ogledov

Bo Schumacherjev rekord padel vpričo nemških navijačev?

michael schumacher Epa
Dirko za VN Nemčije si bo na tribunah ogledalo 20.000 nemških ljubiteljev bencinskega športa.

Dirko svetovnega prvenstva v formuli 1 v Nürburgringu, ki je na koledarju sredi oktobra, si bo koronavirusni pandemiji navkljub lahko v živo ogledalo 20.000 gledalcev, so danes potrdile nemške oblasti.

Dirka za veliko nagrado Eifla bo ob strogih higienskih ukrepih v luči boja proti koronavirusu v tej nemški pokrajini od 9. do 11. oktobra.

michael schumacher ferrari F1 Šport "Schumacher je v vegetativnem stanju"

"Ko bomo 11. oktobra podelili naslov zmagovalcu VN Eifla, bo to presegalo meje motošporta in preneslo reklamo za pokrajino Eifel, ki je del identitete formule 1, v svet," je dejala predstavnica zvezne dežele Porenje - Pfalška, Malu Dreyer.

Gre za prvo dirko kraljevskega razreda motošporta na tem dirkališču v zadnjih sedmih letih.

valtteri bottas Incident Šport Bottas z resnimi obtožbami nad šefe, odgovor pa silovit

Lewis Hamilton (90) ima na svojem računu samo še eno zmago manj od rekorderja Michaela Schumacherja (91). Prvo priložnost za izenačitev bo imel že prihajajoči konec tedna v Sočiju. Če se bo v Rusiji razpletlo bo njegovih željah, bi lahko Schumacherja dokončno prehitel vpričo nemških navijačev.

lewis hamilton | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.