Šport > Moto športi
6108 ogledov

Silovito množično trčenje, dirka prekinjena!

formula 1 F1 VN Toskane Reševalni pas/Twitter
Na dirki za VN Toskane v Mugellu je bilo zelo pestro že v uvodnih krogih.

Že na samem začetku sta s steze odletela Max Verstappen (Red Bull) in Pierre Gasly (AlphaTauri) in na progo je zapeljal varnostni avto.

V sedmem krogu se je dirka ponovno začela z letečim startom. Valtteri Bottas (Mercedes), ki je že v uvodnih zavojih švignil na prvo mesto mimo Lewisa Hamiltona (Mercedes), je tudi po umiku varnostnega avtomobila vozil počasi in povzročil gnečo v ozadju.

Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) je trčil v zadek Kevina Magnussena (Haas), skupila pa sta jo še Nicholas Lafiti (Williams) in Carlos Sainz (McLaren).

Takoj po trčenju je Romain Grosjean (Haas) po radiu bentil: "Kdorkoli je že bil spredaj, to je bilo je***o neumno! Ali nas hočejo ubiti? To je najhujša stvar, kar sem jih kdaj videl!" 

Schumacher VN Bahrajna Bahrajn Mercedes Manama tretji prosti trening ušesa uho Najnovejše Šport Pri Schumacherju brez sprememb

Raztreseni delčki dirkalnikov na startno-ciljni ravnini so nato povzročili novo prekinitev in dirkači so ob rdeči zastavi zapeljali v bokse.

Rdeča zastava je dirko krojila tudi pred tednom dni na VN Italije v Monzi. Dve zaporedni dirki sta bili nazadnje prekinjeni leta 2011.

Na koncu je slavil Hamilton pred Bottasom in Tajcem Alexandrom Albonom (Red Bull). Na cilj je prišlo zgolj 12 voznikov.

Komentarjev 2
  • Avatar Agonstella
    Agonstella 00:46 14.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu >>> www.Sextis.fun

  • pesot27074 18:18 13.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

Sorodne novice