Šport > Moto športi
6106 ogledov

"Schumacher je v vegetativnem stanju"

michael schumacher ferrari Profimedias
Švicarski nevrolog ni optimističen glede rehabilitacije nemškega dirkaškega zvezdnika.

Stanje Michaela Schumacherja je še vedno predmet špekulacij. Večkratni svetovni prvak je skrit pred očmi javnosti in informacije o njegovem zdravju so sila različne.

Francoski TMC je pripravil dokumentarni film o nemškem šampionu in v njem je bilo govora tudi o Schumacherjevem zdravju po usodni nesreči na smučišču v Méribelu, od katere bo decembra minilo že sedem let.

Schumacher VN Bahrajna Bahrajn Mercedes Manama tretji prosti trening ušesa uho Najnovejše Šport Pri Schumacherju brez sprememb

Eden od sogovornikov v dokumentarcu je bil švicarski nevrolog Erich Riederer. Ta je podal svoje mnenje o morebitnem okrevanju nekdanjega dirkača.

"Mislim, da je v vegetativnem stanju. To pomeni, da je buden, a ni odziven," je za TMC povedal Riederer. "Morda lahko naredi kakšen korak s pomočjo drugih, ampak to je vse," je dodal.

"Michael je buden, diha, srce mu bije, najbrž se z asistenco lahko usede. To je največ, kar lahko naredi," je dejal v Zürichu delujoči nevrolog.

schumacher | Avtor: Profimedias Profimedias

valtteri bottas Incident Šport Bottas z resnimi obtožbami nad šefe, odgovor pa silovit

Schumacher je bil kar sedemkrat svetovni prvak v formuli 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). Ima kar 91 zmag, s čimer je še vedno na vrhu večne lestvice, čeprav ga bo najbrž že v letošnji sezoni prehitel Britanec Lewis Hamilton.

Komentarjev 2
  • ketegal568 17:08 19.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. workreviews10.com

  • sam1 13:46 19.september 2020.

    Ja,res znanstveno odkritje in novost....