Šport > Moto športi
5997 ogledov

Dirkača prebudili iz umetne kome

juan manuel correa Epa
Njegovo zdravstveno stanje ni več kritično, a še vedno ostaja na intenzivnem oddelku.

Iz Velike Britanije prihajajo spodbudne novice v zvezi z zdravljenjem dirkača Juana Manuela Corree, ki je bil konec avgusta udeležen v hudi prometni nesreči na dirki formule 2 v Belgiji. Kot je sporočil njegov agent, so mladega dirkača prebudili iz umetne kome. 

Anthoine Hubert Tragično Šport Grozljiva nesreča na dirki v Belgiji

"Gre za zelo dobre novice in velik korak v pravi smeri, a je še vedno v bitki s časom. Njegovo stanje ni več kritično, je pa še vedno resno, je šibek in občutljiv," je zapisal agent 20-letnega dirkača.

Correa je bil udeležen v hudi prometni nesreči na dirki formule 2 v Belgiji na dirkališču Spa Francorchamps, v kateri je umrl francoski dirkač Anthoine Hubert.

Anthoine Hubert V komi Šport Nesreča že zahtevala življenje, zdaj zaplet pri drugem dirkaču

Ameriško-ekvadorskega dirkača so najprej zdravili v Liegeu, nato so ga premestili v London, na oddelek za intenzivno nego, ki je specializiran za poškodbe dihal. V nesreči je utrpel zloma obeh nog in poškodbo hrbtenice, kot posledico hudih poškodb je dobil tudi akutni respiratorni distresni sindrom.

Hubert je ob izhodu iz Eua Rougea izgubil oblast nad svojim dirkalnikom, trčil v zaščitno ogrado, nato pa je vanj s hitrostjo več kot 300 kilometrov na uro trčil Correa.

juan manuel correa | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 1
  • Avatar Ebony_Wunderlich
    Ebony_Wunderlich 10:34 21.september 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasomaa šee večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ w­w­w­.W­o­r­k­L­i­n­k­s­3.­C­O­M