Šport > Moto športi
5649 ogledov

Dirkaču F1 sredi noči vdrli v vilo, njegovo dejanje odmeva

Instagram Sinova in njuna enoletna sestrica so travmatično izkušnjo prespali.
Dirkač formule 1 se je pogumno zoperstavil dvema vlomilcema.

Francoz Romain Grosjean, član moštva Haas-Ferrari, je po neuspešnem koncu tedna v Montrealu, kjer je končal na 14. mestu, uteho poiskal v družinskem krogu, a sta družinsko idilo zmotila nepridiprava, ki sta v ponedeljek vdrla v njegovo vilo v Ženevi.

V hiši so bili poleg Grosjeana še žena Marion, s kater sta poročena že sedem leti, in njuni trije otroci - petletni Sacha, štiriletni Simon in enoletna Camille. 

Neustrašni dirkač, ki ga je sredi noči prebudil ropot, se je izkazal kot pravi junak, saj se je brez oklevanja pognal proti vlomilcema, ki sta nato pobegnila s prizorišča.

romain grosjean | Avtor: Epa Epa

"Eden tistih dni. Dva moška sta sinoči vlomila v našo hišo. Ko sem prišel na hodnik, sta na srečo pobegnila. Občutek ni najboljši, smo pa vsi na varnem," je sporočil Grosjean, ki od leta 2016 dirka za Haas, v preteklosti pa je bil član Lotusa in Renaulta.

Več podrobnosti o junaštvu svojega moža je delila Marion Grosjean, nekdanja poročevalka formule 1 na francoski televiziji.

"Športnikom pogosto pravimo heroji, vendar se nikoli nisem strinjala s to besedo. Športniki ne rešujejo sveta, ampak ga samo bogatijo. Že to je veliko. Danes lahko rečem, da je moj mož športnik in heroj," je zapisala.

"Skozi tole francosko okno so sinoči vstopili vlomilci. Na srečo nihče ni bil poškodovan in najini otroci nikoli ne bodo izvedeli, kako sva bila prestrašena. Vse to zahvaljujoč Romainu, ki je brez oklevanja stopil na njihovo pot in zaščitil svojo družino. Nerada razkrivam naše zasebno življenje v medijih, a junake je treba izpostaviti, kar jaz živim z enim od njih," je dodala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Souvent, on dit des sportifs qui accomplissent de grandes performances qu’ils sont des héros. Je n’ai jamais été d’accord avec ce terme; ils ne sauvent pas le monde, ils l’embellissent! Bien sûr, c’est déjà beaucoup. Aujourd’hui cependant, je peux dire de mon mari qu’il est les deux: un sportif et un héros. Cette porte-fenêtre est celle par laquelle des cambrioleurs se sont introduits chez nous cette nuit. Personne n’a été blessé heureusement, et nos enfants ne sauront même jamais rien de la frayeur qui a été la nôtre, grâce à @grosjeanromain qui n’a pas hésité à bondir face à eux pour leur barrer le chemin et protéger sa famille. Je n’ai jamais aimé étaler notre vie privée dans la presse ou sur les réseaux, mais les héros gagnent à être connus, à être reconnus, et je vis avec l’un d’entre eux. Merci mon amour. #heros #loveofmylife #courage #merci

A post shared by Marion Jolles Grosjean (@mariongrosjean) on

 
Komentarjev 1
  • Avatar Oksintarra
    Oksintarra 01:04 13.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

Sorodne novice