Šport > Moto športi
1684 ogledov

Drama v Abu Dabiju s perspektive dirkačev

Max Verstappen Abu Dabi YouTube
V nedeljo se je z dirko v Abu Dabiju končala ena najbolj razburljivih sezone formule 1.

S spektakularnim razpletom v zadnjem krogu se je končala sezona 2021. Max Verstappen je v neposrednem obračunu prehitel Lewisa Hamiltona in prišel do svojega prvega naslova svetovnega prvaka.

Bitka na dirkališču Yas Marina bo še dolgo burila duhove. V zgodovino bo šla kot ena najbolj dramatičnih in prelomnih preizkušenj formule 1, vse skupaj pa je začinjeno s pridihom konrtroverznosti.

hamilton F1 Supremo Šport "To bi bilo nekaj najslabšega, kar bi Mercedes lahko storil"

Mnoge je zmotilo postopanje vodstva dirke, ki je pred ponovnim startom po nesreči Nicolasa Latifija pred varnostni avto spustila le četverico za krog zaostalih, ki so bili med Britancem v Mercedesu in Nizozemcem v Red Bullu. Več kot dovolj materiala za dolge analize in debate ...

Max Verstappen | Avtor: Epa Epa

toto wolff Zadnji krog Šport "To je manipulacija!" Tako se je odvijala drama po radijski zvezi

Za nevtralne ljubitelje športa je bila nedeljska dirka pravi užitek. Od vsega začetka je bilo napeto, zaplet povsem ob koncu pa je poskrbel za epsko dramo in navdušenje številnih v oranžno odetih nizozemskih navijačev.

NA TEJ POVEZAVI si lahko ogledate najbolj zanimive trenutke zadnje dirke sezone s perspektive voznikov, vključno s spopadom Verstappna in Hamiltona.

Kontroverzno Šport Če bi se Fia strogo držala pravil, bi prvak postal Hamilton
Komentarjev 1
  • James_Albertson 15:12 15.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice