Šport > Moto športi
4951 ogledov

Ena najbolj grozljivih nesreč vseh časov! Bali so se najhujšega...

Hafyzh Syahrin Epa
Po najnovejših novicah naj bi bil izjemni malezijski voznik izven smrtne nevarnosti.

22-letni Španec Jorge Martin je dosegel svojo premierno zmago v razredu Moto2, a je njegovo slavje na Veliki nagradi Avstrije v Spielbergu popolnoma zasenčila grozljiva nesreča, v kateri jo je najslabše odnesel  Malezijec Hafyzh Syahrin.

Dirka je bila tako že na začetku četrtega kroga prekinjena, saj je padel vodilni v skupnem seštevku Enea Bastianini, na njegov motor pa je s polno hitrostjo naletel nesrečni Malezijec. Pri izogibanju negibno ležečega dirkača ter številnih raztreščenih delov motocikla so se na tleh znašli še številni drugi dirkači.

Syahrin je tako nepremično dalj časa ležal na stezi, gledalci pa so se bali najhujšega. Po nekaj minutah je bil z rešilcem odpeljan v bolnišnico.

Prva poročila so javljala, da naj bi jo Malezijec prav čudežno odnesel ter je izven smrtne nevarnosti, prav tako pa naj bi že med vožnjo z rešilcem prišel k zavesti, v bolnišnici pa je zdravnikom že lahko celo odgovarjal na vprašanja. Kmalu pa se je nasmejani Syahrin preko socilanega omrežja tudi javil svojim oboževalcem.

Jorge Martin, nekdanji prvak v klasi Moto3, je nato suvereno dobil nadaljevanje skrajšane dirke, s čimer se je prvič v življenju povzpel na najvišjo stopničko v srednjem razredu. Drugo mesto je pripadlo Luci Mariniju, ki je tudi prevzel skupno vodstvo, na tretjem pa je končal Marcel Schrotter.

 
Komentarjev 1
  • Avatar Bailinsetta
    Bailinsetta 00:49 17.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun