Šport > Moto športi
479 ogledov

Hamilton grozi tudi v Zeltwegu

Lewis Hamilton Epa
Diirkači formule 1 ta konec tedna dirkajo v naši soseščini.

Lewis Hamilton (Mercedes) je bil najhitrejši na obeh petkovih prostih treningih pred veliko nagrado Avstrije, ki bo na sporedu v nedeljo v Spielbergu. Drugo mesto je v obeh vožnjah dosegel njegov moštveni sovoznik Valtteri Bottas.

Na prvem prostem treningu je tretje mesto zasedel Max Verstappen (Red Bull), na drugem pa Sebastian Vettel (Ferrari). Slednji je zaostal le dobri dve desetinki, tako da se obeta izenačena deveta dirka sezone.

Valtteri Bottas VN Francije Šport Trk Vettla, zmaga njegovega največjega tekmeca

V soboto bo na sporedu še tretji prosti trening in kvalifikacije za nedeljsko dirko, ki se bo pričela ob 15.10.

Na prejšnji, osmi dirki za točke svetovnega prvenstva, ki je bila prejšnji konec tedna v Le Castelletu za VN Francije, je Hamilton z zmago prevzel vodstvo v skupni razvrstitvi, ker je bil dotlej vodilni Vettel po trku v uvodnem krogu peti. Britanec ima pred Nemcem v skupnem seštevku 14 točk prednosti.

raikkonen hamilton Ledeni Finec Šport Hamilton razgalil dušo, Räikkönen ni niti trenil z očesom
Komentarjev 2
  • dusan72 21:00 29.junij 2018.

    Prejel si ti tiča v usta. Škoda, da se nisi zadavil in še naprej smetiš tukaj.

  • Ava_Matters 18:13 29.junij 2018.

    Prejel sem 24351 $ v mojem prvem mesecu in 30500 $ prejšnji mesec, saj sem delal na spletu od doma. Sem redni študent in samo delam od 3 do 4 ure na dan. Vsak mora poskusiti to delo zdaj, tako ...prikaži več da uporabite to povezav0 .... ●●●● ➤➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob8.Com