Šport > Moto športi
8 ogledov

Hamilton na Twitterju napadel Buttona

jenson button lewis hamilton michael schumacher EPA
Britanski dirkač Lewis Hamilton se je opravičil za komentarje, ki jih je dal na račun moštvenega kolega Jensona Buttona. Bodoči dirkač Mercedesa je mislil, da je Button prenehal slediti njegovim objavam na Twitterju, nato pa ugotovil, da Britanec nikoli ni bil eden izmed njegovih ''sledilcev''.

jenson button lewis hamilton | Avtor: EPA EPA
Lewis Hamilton bo ob koncu letošnje sezone zapustil McLaren in se preselil k Mercedesu. Njegov moštveni kolega Jenson Button mu je to odsvetoval, dirkača pa sta kljub temu ostala v dobrih odnosih. Prijateljstvo pa bi kmalu ogrozila nespametna poteza Hamiltona, ki je mislil, da je Button prenehal slediti njegovim objavam na socialnem omrežju Twitter. ''Pravkar sem opazil, da mi je Jenson prenehal slediti. Škoda. Mislil sem, da se po treh letih skupnega dirkanja bolj spoštujeva, a očitno on meni drugače,'' je zapisal Hamilton in dodal: ''Smešno je, da sva ŠE VEDNO moštvena kolega. Vse je v redu, za ekipo in navijače nameravam narediti vse, dokler ne prevozim ciljne črte v Braziliji.''

Eno uro kasneje pa je Britanec spoznal svojo zmoto, ko je ugovotil, da Button nikoli ni bil eden izmed sledilcev njegovega profila. ''Moja napaka, pravkar sem izvedel, da mi Jenson nikoli ni sledil. Ne krivite ga! Več časa moram preživeti na Twitterju,'' se je opravičil Hamilton. Button dogodka še ni javno komentiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.