Šport > Moto športi
3862 ogledov

Hamilton umirajočemu dečku dostavil dirkalnik

Lewis Hamilton twitter
Lepa poteza svetovnega prvaka.

Harry Shaw je petletnik, ki je velik navijač zvezdnika formule 1 Lewisa Hamiltona. Na žalost je Harry tudi zelo bolan, trpi zaradi Ewingovega sarkoma, tumorja, ki se najpogosteje pojavlja pri najmlajših. Deček je pred dirko za Veliko nagrado svojemu junaku poslal sporočilo.

"Zdravo, Lewis. Srečno na dirki, hvala za vsa darila. Pošiljam ti veliko ljubezni," je deček sporočil britanskemu dirkaču, ki mu je pred tem poslal nekaj podpisanih fotografij. Hamilton je nato zmagal na dirki, zmago pa posvetil malemu Harryju. 

"Harry, ne veš, koliko mi pomeni tvoje sporočilo. Ti si moja inspiracija. Želim si, da bi bil ponosen name. Si zelo močen deček, želim si, da bi bil zdaj poleg tebe. Hočem, da svet izve, kako si pogumen. Tvoj prijatelj Lewis," je na instagramu zapisal Hamilton.

Zdravniki so dečkovim staršem aprila sicer dejali, da bo Harry živel le še kakšen teden, iz bolnišnice pa so ga odpustili, da bi zadnje dni svojega življenja prebil v domači hiši in v krogu družine. V želji, da bi ga vsaj malce razveselila, sta Lewis in Mercedes poskrbela, da je bil pred družinsko hišo dostavljen eden izmed dirkalnikov srebrnih puščic in lovorika z zadnje dirke.

"Ne poznam Lewisa, ampak to je dokaz, da gre za resnično dobro osebo. Ganil nas je s svojim sporočilom po dirki v Barceloni," je za BBC povedal Harryjev oče James Shaw. "Razveselil ga je v trenutkih, ko v njegovem življenju ni veliko veselja. Začelo se je s podpisano fotografijo, nato pa je vse skupaj šlo še dlje, nasmeh na Harryjevem obrazu pa je vse širši in širši. Neverjetno ga je videti, kako uživa," pa je izjavila mama Charlotte Shaw.

Video dostave bolida si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 2
  • Avatar Artemianka
    Artemianka 00:16 15.maj 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v >>> www.3xDate.top

  • Avatar Leon
    Leon 19:48 14.maj 2019.

    To so sposobni storiti res samo največji ! Bravo Lewis Hamilton ! Nepozabno .

Sorodne novice