Šport > Moto športi
1372 ogledov

Lorenzo in Márquez zakopala bojno sekiro

jorge lorenzo Epa
Svetovni prvak elitnega motociklističnega razreda je spet na udaru, tokrat je razjezil rojaka Jorgeja Lorenza.

Jorge Lorenzo (Ducati) se je poškodoval v prvem krogu VN Aragonije, kjer naj bi zaradi agresivne linije Marca Márqueza (Honda) zapeljal na umazan del steze, nakar ga je vrglo z motocikla. "Marc mi je uničil dirko in nogo," je besnel trikratni svetovni prvak in od rojaka zahteval opravičilo.

Jorge Lorenzo Moto GP Šport Nove hude obtožbe na račun Marqueza: "Uničil mi je dirko in nogo"

Márquez, vajen obtožb dirkaških kolegov, je po dirki trdil, da je šlo za običajen dirkaški incidnet. "Ko v vsem adrenalinu ob startu zapelješ na umazani del steze, moraš ostati miren in ne smeš prehitro in do konca pritisniti na plin," je vtrl sol v rano poškodovanemu Lorenzu.

jorge lorenzo | Avtor: Epa Epa

Španec sicer ni utrpel hujših poškodb. Po dodatnem zdravniškem pregledu v Barceloni so mu odstranili mavec, nekaj časa pa bo moral nositi ortopedski čevelj. Z Márquezom sta se po nesreči že slišala po telefonu.

"Márquez me je poklical in me vprašal po mojem zdravstvenem stanju, kar je bilo zelo lepo od njega," je sporočil Lorenzo, ni pa razkril, ali se je rojak za nesrečo opravičil.

Očitno je med Špancema vse v najlepšem redu, saj se je nato oglasil še Márquez. "Hitro okrevaj. Se vidimo na Tajskem," je zapisal.

Komentarjev 1
  • Bella_Torrens 17:26 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več doh0dkaa na spletu od doma, kot sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com