Šport > Moto športi
29 ogledov

Pedrosa odpovedal, Lorenzo se vrača sredi avgusta

Pedrosa Repsol Honda Sachsenring nesreča zdravniki nosila bolnišnica helikopter Reševalni pas/Twitter
Jorge Lorenzo bo zaradi poškodbe izpustil dve dirki - današnjo v Nemčiji in prihodnjo v ZDA. Danes bo manjkal tudi Dani Pedrosa, ki je padel na sobotnem treningu.

Španski motociklist Jorge Lorenzo je po sobotni drugi operaciji leve ključnice sporočil, da bo izpustil naslednji dve dirki svetovnega prvenstva v razredu motoGP. Branilec lanskega prvega mesta bo manjkal na današnji preizkušnji v Sachsenringu in prihodnji teden v Laguni Seci, vrnil pa se bo 18. avgusta, ko bo preizkušnja v Indianapolisu.

Svetovni motociklistični prvak je na petkovem drugem treningu za današnjo VN Nemčije grdo padel in obnovil poškodbo ključnice, ki jo je ob padcu dobil pred dvema tednoma na VN Nizozemske v Assnu. Po petkovi nesreči so ga takoj prepeljali v Barcelono, kjer so mu v soboto zamenjali ploščico iz titana.

Pedrosa odpovedal nastop

Lorenzov rojak Dani Pedrosa je odpovedal današnjo preizkušnjo svetovnega prvenstva za veliko nagrado Nemčije. Trenutno vodilni tekmovalec v elitnem razredu motoGP je na sobotnem tretjem treningu grdo padel, zavoljo poškodbe ključnice in nizkega krvnega tlaka pa se je nato odpovedal današnji dirki v Sachsenringu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice