Šport > Moto športi
260 ogledov

Räikkönenov sin odpeljal prve kroge

Družina Räikkönen
1/4
Instagram
Ledeni Finec je pred časom za sina izjavil, da ima rad avtomobile, a so mu še ljubši motorji.

Formula ena je na počitnicah. Trenutno namreč traja enomesečna pavza, tekom katere se vozniki spočijejo, medtem ko se mehaniki na vse načine trudijo izboljšati bolide.

Legendarni Finec Kimi Räikkönen se je odločil, da bo svoj premor izkoristil za druženje s svojo družino ter da svoje otroke prvič odpelje na karting. Sin Robin je tako odvozil svoje prve kroge v življenju, medtem ko bo hčerka Rianna še morala počakati kakšno leto.

Naslednik dirkaške dinastije Räikkönen ima štiri leta in pol in oče se je odločil, da je dovolj star, da se preizkusi na pravi progi. Ponosni oče se je nato pohvalil na svojem Instagram profilu, kamor je naložil številne fotografije in video. Zraven je dopisal "Aceman begins", s čimer je apeliral na svoj vzdevek "Iceman" (Ledeni človek).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ACEMAN BEGINS.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

"Ljubi avtomobile, toda trenutno ima raje motorje. Toda kdo bi vedel? Danes ima rad eno stvar, do jutri se to lahko obrne že za 180 stopinj. Verjetno ga bom poleti odpeljal na karting in če mu bo všeč, bo lahko vozil. Pri otrocih nikoli ne veš. Vseeno mi je, če mu bo to zgolj hobi, ali kaj več. Še raje bi videl, da bi bil zgolj hobi," je svoje poletne aktivnosti že v aprilu najavil Kimi Räikkönen.

Oče je v bolid postavil tudi dvoletno hčerko Rianno, napravil fotografijo ter ob sliko zapisal, da se bo bratu lahko pridružila šele čez kako leto.

Družina Räikkönen | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice