Šport > Moto športi
28 ogledov

So Schumacherju šteti dnevi?

ross brawn norbert haug michael schumacher EPA
Saga o prihodnosti Lewisa Hamiltona se nadaljuje. Tokrat so udarili nemški mediji, ki zatrjujejo, da so se pri Mercedesu pripravljeni po hitrem postopku znebiti Michaela Schumacherja in tako narediti prostor za Britanca. Hamilton govorice o prestopu zanika.

michael schumacher | Avtor: EPA EPA
V svetu motošporta še vedno ni jasna prihodnost Lewisa Hamilton, medtem ko nam svetovni mediji dnevno lansirajo nasprotujoče informacije, kje bo kariero nadaljeval nekdanji svetovni prvak. Po neuradnih podatkih naj bi Mercedes za Hamiltonov prestop že ponudil zajeten kupček denarja, nemški Bild pa trdi, da bodo v ekipi nemudoma žrtvovali Schumacherja, če se Britanec odloči za prestop. ''Znakov je več. Prvi je ta, da Ross Brawn govori o prihodnosti. Rekel je 'razmišljati moramo, kdo bo naš dirkač prihodnje leto, a obenem moramo misliti na to, kdo bo naš dirkač leta 2014, 2015'. Sam menim, da to ne bo Michael Schumacher,'' je povedal Ted Kravitz, novinar Sky Sports.

lewis hamilton | Avtor: EPA EPA
Sedemkratnemu svetovnemu prvaku pogodba poteče konec letošnje sezone, Nemec pa za zdaj še ni oznanil svojih načrtov za prihodnost. V primeru, da bo Mercedes odločitev vzel v svoje roke in odslovil najbolj uspešnega dirkača vseh časov, bo to moral po mnenju Kravitza narediti zelo previdno. ''Schumacher ima zelo visok status v Nemčiji. Paziti morajo, da ne bo zaradi njihove poteze upadla prodaja Mercedesov v Nemčiji,'' je povedal Kravitz in dodal, da nemški mediji pišejo samo o odhodu Schumacherja, medtem ko je Nico Rosberg že zatrdil, da bo v sezoni 2013 sedel za volanom Mercedesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.