Šport > Moto športi
5128 ogledov

Verstappen: Dovolj je tega sr... Nehajte s tem!

Max Verstappen Profimedia
Dvakratni svetovni prvak nezadovoljen s kritikami.

Na novega in starega svetovnega prvaka Maxa Verstappna se je po dirki za Veliko nagrado Brazilije vsul plaz kritik, ker v zadnjem krogu ni želel predse spustiti moštvenega kolega Sergia Pereza, ki se še bori za skupno drugo mesto v razvrstitvi dirkačev. Mehičan ima enako število točk kot Ferrarijev voznik Charles Leclerc.

Perez je sicer na zadnji dirki miinule sezone v veliki meri pripomogel k Verstappnovem uspehu. Takrat je odlično za seboj zadrževal Lewisa Hamiltona in Nizozemcu omogočil, da se je Britancu povsem približa. Verstappen je nato to v dramatičnem zaključku dirke izkoristil in prišel do svojega prvega naslova.

Mehiški dirkač je zdaj tako pričakoval, da mu bo Verstappen vsaj delno vrnil uslugo, saj slednjemu šesta mesta res ne pomenijo nič. "Ne vem, kaj se je zgodilo, sem zelo presenečen in razočaran, še zlasti po vsem, kar sem storil zanj. Mislim, da je tudi moja zasluga, da ima dva naslova," je po dirki v Braziliji dejal Perez.

Težave v raju Šport Pri Red Bullu so se grdo sprli: "Pokazal je, kakšen je v resnici"

Na njegovo stran so stopili tudi številni uporabniki socialnih omrežij, nekateri pa so šli v tem predaleč in začeli groziti Nizozemcu in članom njegove družine. Nizozemski mediji poročajo, da gre za resne grožnje, oglasil pa se je tudi Verstappen: "Izrečenih je polno gnusnih reči, gre za ljudi, ki ne vedo, kaj se je v resnici dogajalo. Takšni napadi name so resnično smešni, vendar je nedopustno, da se napada tudi moja družina. Ko ti sestra pošlje sporočilo, da ima vsega dovolj, potem so stvari resnično šle predaleč."

"Dovolj je tega sra... Če ima nekdo težave z mano, v redu, ampak v to ni treba vlačiti mojo družino. Na koncu koncev nisem storil nič slabega. Dovolj mi je, da se vedno poudarjajo le negativne reči," je zaključil Nizozemec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice