Šport > Moto športi
683 ogledov

Verstappen najhitrejši, težave Hamiltona

Max Verstappen VN Nemčije Hockenheimring EPA
Nizozemec Max Verstappen je oba petkova prosta treninga Formule 1 pred nedeljsko dirko za veliko nagrado Mehike končal na vrhu.

Za dvojno veselje Red Bulla je na drugem treningu z drugim časom poskrbel še Avstralec Daniel Ricciardo. Najboljša dirkača sezone Lewis Hamilton in Sebastian Vettel sta zasedla sedmo oziroma četrto mesto.

Mladi Nizozemec v Mehiki meri na ponovitev lanske zmage, kar je napovedal že prvi dan treningov. "Imamo dober dirkalnik, kar se je videlo že v Monaku, zato se veselim nedeljske dirke," je dejal Max Verstappen, ki je minuli mesec dopolnil 21 let.

Nemški dirkač Vettel, ki trdo gara, da ohranja minimalne možnosti za naslov svetovnega prvaka, je bil s Ferrarijem četrti, vodilni v SP Britanec Hamilton pa z Mercedesom komaj sedmi. Zmagovalec v Teksasu minuli vikend, Finec Kimi Räikkönen, je bil osmi v drugem Ferrariju.

kimi raikkonen Ravnodušen Šport "Ledeni Finec" pač ne more iz svoje kože Lewis Hamilton, Kimi Räikkönen F1 Šport Hamilton nekaj ovinkov prvak, Finec slavil po petih letih in pol
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.