Šport > Moto športi
8 ogledov

Webber: ''Račun? On je plačal''

mark webber fernando alonso EPA
Fernando Alonso in Mark Webber sta si pred dnevi privoščila skupno večerjo, ki sta jo ovekovečila s fotografijo na socialnem omrežju Twitter. Slika je dvignila veliko prahu, dirkača pa sta zatrdila, da srečanje ni imelo nobenega skritega namena.

Fotografija Marka Webbra (Red Bull) in Fernanda Alonsa (Ferrari), ki skupaj uživata na večerji, je pred nekaj dnevi obkrožila svet in sprožila ugibanja, kaj neki sta si imela povedati dva izmed največjih rivalov v karavani formule 1.

Sebastian Vettel se je na vse skupaj odzval z veliko mero sarkazma, medtem ko je Alonso zanikal, da je šlo za kakršnokoli ''zaroto'' ali ''miselne igrice''. ''Nobene skrite namere ni bilo,'' je povedal dirkač Ferrarija.

Webber je bil nad odzivom svetovnih medijev milo rečeno presenečen. ''Fernanda poznam že 13 let. To je vse. Pogosto grem na večerjo z drugimi dirkači. Morda se bom naslednjič sestal z Buttnom. In zakaj ne? Tudi mi imamo družabna življenja. S Fernandom sem se letos sestal že trikrat,'' je povedal Avstralec, ki je spregovoril tudi o temi pogovora med obema dirkačema.''Več kot o formuli 1 sva se pogovarjal o kolesarstvu. Račun? On je plačal,'' je dodal Webber.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.