Šport
22 ogledov

Muršak poražen iz New Yorka

Ryan Callahan new york rangers Reuters
Sinoči je od slovenskih športnikov onkraj velike luže nastopil le hokejist Jan Muršak v dresu Detroita. Gostoval je v New Yorku in dvorano Madison Square Garden zapustil s porazom po podaljšku.

Zadetek za 2:1 je po slabih treh minutah dodatnega časa dosegel Ryan Callahan, Jan Muršak pa je na parketu skupno prebil nekaj več kot sedem minut.

"Tekma je bila pravi spektakel za gledalce. New York ima zelo dobro ekipo, tako da smo pričakovali, da bo tekma težka. Na koncu so bili oni malo srečnejši. Njihov vratar je bil danes izjemen. Mislim, da je eden najboljših v ligi NHL," je Muršak ocenil sinočnjo tekmo in pohvalil vratarja ekipe Rangers Henrika Lundqvista, ki je imel 26 obramb.

Zanimivo, da se je sinoči zelo slično končala tudi tekma v Chicagu med Blackhawks in Vancouvrom. Končni rezultat je bil prav tako 2:1, zadetek za zmago pa je padel do sekunde enako kot v New Yorku. Novinec Andre Shaw je zadel 2:42 v podaljšku prav tako za zmago domačih.

Liga NHL:

Carolina Hurricanes : Florida Panthers 3:1
Pitkanen, Staal 2; Fleischmann

New York Rangers : Detroit Red Wings 2:1*
Callahan, Richards; Zetterberg

Anaheim Ducks : St. Louis Blues 4:3
Blake, Bonino, Fowler, Smith-Pelly; Backes, Perron, Schwartz

Buffalo Sabres : Montreal Canadiens 3:0
Hodgson 2, Pominville

Chicago Blackhawks : Vancouver Canucks 2:1*
Kane, Shaw; Hansen

*podaljšek

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.