Šport
5072 ogledov

Na drugi strani sveta na zgradbi 42-metrov velika čestitka za Slovenca

Rok Možič Profimedia
Slovenskemu odbojkarju so čestitali za njegov rojstni dan.

Slovenski odbojkarski reprezentant Rok Možič je danes dopolnil 21 let, še 'največjo' čestitko pa so mu poslali z druge strani zemeljske oble. Na Filipinih odbojka sodi med šesterico najpopularnejših športov, na prvem mestu je sicer košarka, ljubitelji športa v tej azijski državi pa spremljajo tudi boks, nogomet, biljard in tenis.

Precej navdušenja je pred letom dni v ligi narodov ob gostovanju v državi požela slovenska odbojkarska reprezentanca, med njimi tudi Možič. In ljubitelji odbojke na Filipinih ga niso pozabili.

"Mi še kar ne moremo verjeti. Na eni izmed najbolj prometnih odsekov avtoceste v Manili so tamkajšnji navijači še enkrat več dokazali, kaj za njih pomeni Rok Možič. Za njegov rojstni dan so zakupili eden izmed največjih 'billboardov' na tamkajšnjem območju (42m x 22,4m) in na njem objavili Roka in čestitko za njegov 21. rojstni dan.  Gre za stavbo 'Robinsons Galleria Corporate Center', ki se nahaja v bližini hotela, kjer so domovali slovenski reprezentanti na lanskem turnirju Lige narodov," so zapisali pri športni agenciji Proelium, kjer skrbijo tudi za Možiča. 

Ta se je na instagramu hitro odzval.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rok Možič (@rok_mozic9)

"Moji dragi navijači s Filipinov, ne morem verjeti, kaj ste storili za moj rojstni dan. Moj največji reklamni pano doslej. HVALA! Resnično ste izjemni. Komaj čakam, da se vrnem na Filipine," je na Instagramu odgovoril sicer član italijanskega velikana Verone.

Za gesto so se Filipincem na socialnem omrežju twitter zahvalili tudi pri Odbojkarski zvezi Slovenije.

Gregor Ropret Trud obrodil sadove Šport Slovenski svetovni prvak: "Nisem si mislil, da mi bo uspela taka kariera!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.