Šport
12 ogledov

Na Jesenicah zamenjali trenerja

SIJ Acroni Jesenice Drago Cvetanovič
Gorazd Rekelj ni več trener hokejistov Sija Acronija Jesenic, nadomestil ga bo izkušeni strokovnjak Roman Pristov.

Upravni odbor kluba Sij Acroni Jesenice je Gorazda Reklja na sredini seji razrešil z mesta glavnega trenerja in namesto njega imenoval Romana Pristova, ki je kot strateg članske ekipe na Jesenicah deloval že med letoma 2002 in 2006 ter poleti leta 2012, so sporočili iz jeseniške ekipe.

"Po pregledu dosežkov v minulem delu sezone smo se skupaj z ostalimi člani upravnega odbora HDD SIJ Acroni Jesenice soglasno strinjali, da je čas za menjavo na mestu glavnega trenerja. Dosedanjemu glavnemu trenerju Gorazdu Reklju se tako zahvaljujemo za ves vložen trud, čas, znanje in energijo. Klub na tem položaju potrebuje odločnost, izkušnje in nenazadnje svež veter, ki bo ekipo popeljal do boljših predstav na ledu in posledično tudi rezultatov, kot jih je ekipa beležila v dosedanjem delu sezone," je povedal predsednik jeseniškega kolektiva Anže Pogačar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.