Šport
10 ogledov

Na preizkušnjo k ekipi Troja Ljungby

Tomaž Razingar slovenska hokejska reprezentanca hokej Saša Despot
Slovenski hokejist Tomaž Razingar bo letošnjo sezono nadaljeval v švedski drugi ligi pri ekipi Troja Ljungby.

Kot je danes poročal portal 24ur.com, je nekdanji kapetan slovenske reprezentance za zdaj sklenil pogodbo za sedem tekem in bo do konca novembra na preizkušnji, prvi dvoboj ga čaka že konec tedna.

Razingar je bil v prejšnji sezoni kapetan reprezentance Slovenije, ki si je v kvalifikacijah zagotovila nastop na olimpijskih igrah v Sočiju. V tej sezoni za reprezentanco na zadnjem turnirju v Innsbrucku ni igral. Na klubski ravni je bil doslej član ekipe Team Jesenice in iskal klub v tujini.

Razingarjevo selitev so potrdili tudi na Švedskem. Na spletni strani lige Allsvenskan, drugega najmočnejšega tekmovanja v tej državi, so zapisali, da je Razingar prišel v ekipo Troja-Ljungby kot zamenjava za Sheo Guthrieja in dodali izjavo direktorja kluba Jerryja Anderssona, da je Razingar izkušen igralec, za katerega pričakujejo, da bo po nekaj tekmah privajanja na švedsko prvenstvo pomemben člen v moštvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.