Šport
34 ogledov

Na Sljemenu tudi Janica, Križaj, Franko ...

Jure Franko Anže Petkovšek
Na zagrebškem Sljemenu bo v nedeljo na sporedu ženski slalom za svetovni pokal, po obračunu najboljših slalomistk pa bodo nastopile tudi smučarske legende.

Najboljše smučarke bodo v nedeljo na Sljemenu prvo vožnjo začele ob 10. uri, finalno pa ob 12.45. Pozno popoldne (16.15) pa bodo na sceno stopile tudi smučarske legende, ki so bodo pomerile v paralelnem veleslalomu.

Poleg izjemne Hrvatice Janice Kostelić bodo v Zagrebu nastopili tudi Alberto Tomba, Paul Accola, Bojan Križaj, Jure Franko, Marc Girardelli, Michaela Dorfmeister ... 

Najbolj veseli Jureta Franka

"To bo najbolj kvalitetna tekma smučarskih legend do sedaj. Poleg starih znancev kot sta Tomba in Girardelli, se nam bodo tokrat pridružili še novi obrazi kot sta Dorfmeistrova in Accola. Starejši ljubitelji smučanja pa bodo najbrž najbolj uživali ob prihodu dobitnika srebrne kolajne s sarajevskih iger - Jureta Franka," je povedal nekdanji hrvaški smučar Vedran Pavlek, visoki funkcionar hrvaške zveze.

Tekma legend bo imela humanitarni značaj, ves izkupiček bo šel kliniki za pomoč otrokom s kroničnimi obolenji v Bistri. V ponedeljek popoldne bo na Sljemenu še moški slalom za svetovni pokal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.