Šport
631 ogledov

"Naj Neymar že spregovori"

Iniesta Barcelona Real Madrid El Clasico copa del rey pokal finale EPA
Zvezdnik Barcelone Andres Iniesta si želi, da bi se situacija z Neymarjem hitro razčistila.

PSG je pripravljen za Neymarja odšteti 222 milijonov evrov, toliko znaša odkupna klavzula, Brazilec pa se doslej še ni izjasnil, ali želi zapustiti Katalonce. V klubu se čuti napetost, na plan pa so nesoglasja stopila na včerajšnjem treningu, ko je brazilski napadalec želel obračunati s portugalskim novincem pri Barceloni Nelsonom Samedom.

Neymar Barcelona Neymar Šport Po sporu in obračunavanju zapustil trening
neymar Kaplja čez rob? Šport Po skorajšnjem pretepu še sumljiva odpoved

S celotno situacijo so nezadovoljni tudi ostali člani katalonskega velikana. "Vsi bi si želeli, da je položaj drugačen. Edini pravi način je, da Neymar spregovori. Želimo si, da ostane, vendar hočemo, da se predvsem reši ta zmešnjava. Tako zaradi njega, kot zaradi kluba. Vrnitev miru bi bila koristna za vse," je dejal Andres Iniesta na novinarski konferenci.

"Neymar je eden najboljših nogometašev na svetu, veliko prispeva k naši igri. Moja edina želja je, da ostane v Barceloni. Ne vidim, da bi nam 200 ali 300 milijonov pomagalo bolj kot on. V ekipi si želim najboljše igralce in on je eden izmed njih," je še dejal zvezdnik Barcelone, ki je na kratko pokomentiral tudi petelinjenje na treningu: "To ni nekaj normalnega, a se dogaja."

Soigralci v zadnjih dneh Brazilca poskušajo prepričati, da se odpove prestopu k Parižanom. "Res je, nekaj se je zgodilo, toda to je v podobnih primerih kar običajno po treningih. Vse te govorice o Neymarju, gotovo se nekaj dogaja. Lahko se kaj zgodi, odločitev je njegova," je zaključil vezist.

Napadalec Luis Suarez pa je pred današnjim prijateljskim "El Clasicom" med Barcelono in Realom ocenil: "Za vse bi bilo najbolje, da se vse skupaj čim prej konča in razreši. Ne glede na to, kako se bo odločil, ga bomo soigralci pri tem podprli."

El Clasico Karta 900 dolarjev Šport El Clasico po 35 letih na tujih tleh
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.