Šport > Nogomet
2053 ogledov

Po skorajšnjem pretepu še sumljiva odpoved

neymar EPA
Brazilski zvezdnik Neymar je odpovedal udeležbo na promocijskem dogodku v Šanghaju.

Vse bolj se krepijo namigovanja, da naj bi Neymar med poletnim prestopnim rokom zapustil Barcelono in se pridružil Paris Saint-Germainu. Francoski prvoligaš, ki je lani v boju za naslov državnega prvaka moral priznati premoč Monacu, naj bi zanj odštel 222 milijonov evrov.

lionel messi neymar Razlog tudi Messi? Šport Piqué povedal resnico o Neymarju

Poročali smo, da se je zvezdnik Barcelone na treningu hudo sporekel s soigralcem Nelsonom Samedom. Zapele bi pesti, če se ne bi vmešali soigralci in nogometaša uspešno ločili.

Neymar Barcelona Neymar Šport Po sporu in obračunavanju zapustil trening

Brazilski reprerezentat je nato odpovedal druženje z navijači v Šanghaju, ker naj bi imel nerešene posle v zvezi s prestopom. Takšne informacije je v javnost posredovalo podjetje, ki organizira dogodek.

"Neymar in osebje so trenutno zaposleni z vprašanji njegovega prestopa."

"Z velikim razočaranjem oznanjamo odpoved spoznavega dogodka z Neymarjem, ki bi se moral zgoditi 31. julija. Gospod Neymar in osebje so trenutno zaposleni z vprašanji njegovega prestopa, zato niso mogli potrditi udeležbe na ponedeljkovem dogodku v Šanghaju. Odločili smo se, da ga odpovemo. Povrnili bomo denar in našim strankam ponudili ustrezno nadomestilo," je sporočilo podjetje Ctrip.

V luči obeh neljubih dogodkov so govorice o odhodu iz Barcelone, kamor se je iz Santosa preselil leta 2013, glasnejše kot kdajkoli prej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.