Šport
15568 ogledov

Najbolj žalosten trenutek na SP v kolesarstvu

SP v kolesarstvu youtube
Ko ti sanje pobegnejo iz rok.

Na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu so se na nekaj več kot 148 kilometrov dolgi progi pomerili tudi mladinci. Slavil je veliki up ameriškega kolesarstva Quinn Simmons, tretji je bil njegov rojak Magnus Sheffield, med obema Američanoma pa je dirko končal Italijan Alessio Martinelli.

Slovenski kolesarji niso krojili vrha s 63. in 64. mestom Boštjana Murna in Aljaža Colnarja. Oba Slovenca sta zaostala za 16 minut in 49 sekund. Istočasno z njima je v cilj prikolesaril tudi Kolumbijec German Dario Gomez Becerra, ki je med dirko sicer požel veliko pozornosti.

Mladenič je imel okvaro na kolesu, nevtralno vozilo z mehaniki, ki bi mu moralo pomagati, se je odpeljalo naprej, mladi kolumbijski kolesar pa je ob pogledu na avtomobile, ki so vozili mimo, lahko le nemočno zajokal. Njegovih sanj za odlično uvrstitev je bilo namreč konec. 

Komentarjev 1
  • auv25446 13:52 28.september 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ========>>>> www.Trade46.com

Sorodne novice