Šport
18 ogledov

Navijači želijo denar nazaj

Falcao Monaco Reuters
Navijači Monaca, ki je v minuli sezoni osvojil drugo mesto v francoskem prvenstvu, so nezadovoljni z novo politiko kluba.

Navijači Monaca, francoskega nogometnega prvoligaša in udeleženca lige prvakov, so vodstvu kluba napisali protestno pismo, v katerem so mu tudi sporočili zahtevo, da jim vrne denar za že kupljene sezonske vstopnice. Razočarani so namreč nad politiko kluba, ki je prodalo najboljša igralca, pri tem pa ni kupilo ustreznih zamenjav.

"Navijači smo zmedeni, frustrirani in besni. Verjeli smo obljubam, da bo ekipa konkurenčna najboljšim, zdaj pa se počutimo izdani. Sprejeli smo drastično povečanje cene za vstopnice, a vodstvo kluba nas je prevaralo. Ne pričakujemo, da se bo po našem protestu kaj spremenilo, toda nekako smo morali izraziti naše nezadovoljstvo," so razočarani navijači.

Klub, ki je v lasti Dimitrija Ribolovljeva, je v minulem prestopnem roku prodal prva zvezdnika Kolumbijca Jamesa Rodrigueza in Radamela Falcaa. Prvega Realu iz Madrida, drugega pa Manchester Unitedu. Ruski mogotec je sicer z velikimi vložki v preteklih letih poskrbel, da se je klub iz kneževine samo v dveh letih iz druge francoske lige prebil do skupinskega dela Lige prvakov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice