Šport
21 ogledov

Ne Slovaška, Slovenija na OI!

Slovenija Danska Vojens kvalifikacije za OI olimpijske igre Kristan Kovačević Kr HZS/Drago Cvetanovič
Slovenija, ne Slovaška, se je uvrstila na Olimpijski hokejski turnir v Sočiju v Rusiji leta 2014, so o uspehu slovenskih hokejistov poročali pri edmontonjournalu. Novico o uvrstitvi Slovenije na OI so objavili številni severnoameripki mediji, ki niso pozabili omeniti, da bodo ljubitelji hokeja v Sočiju spremljali tudi zvezdnika lige NHL Anžeta Kopitarja.

Mala Slovenija je hokeju podarila enega največjih zvezdnikov te igre, hokejista Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja, ki bo lahko prihodnje leto nastopil tudi na Olimpijskih igrah v Sočiju v Rusiji, piše edmontonjournal.

Ne Slovaška, Slovenija se je na kvalifikacijskem turnirju po zmagi nad Belorusijo in gostiteljico Dansko uvrstila na OI, bralcem razlagajo pri edmontonjournalu.

John MacKinnon, ki piše blog pri kanadskem mediju pravi, da je Slovenija za razliko od Slovaške, ki je šesta reprezentanca sveta, turist med hokejsko elito. Na svetovnih hokejskih prvenstvih ves čas prestopa med A in B skupino, a je po svetu še najbolj predvsem zaradi Anžeta Kopitarja.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.