Šport
21 ogledov

Nekaterim ne gre tako gladko kot Kopitarjevim

Washington in Ovečkin Reuters
Hokejisti Washingtona so v četrti tekmi drugega kroga končnice lige NHL na domačem ledu odpravili moštvo New York Rangers s 3:2 in izid v zmagah poravnali na 2:2. Odločilni gol je v 55. minuti dosegel Mike Green.

Pred tem je Washington vseskozi vodil. V prvi tretjini je za vodstvo poskrbel Aleksej Ovečkin, v drugi Nicklas Backstrom, a sta Artem Anisimov in Marjan Gaborik poskrbela za izenačenje. Washington se je na ta način oddolžil New Yorku za sredin poraz po kar treh podaljških. Peta tekma bo na sporedu v ponedeljek v Madison Square Gardnu.

Sicer pa sta bili moštvi blizu podaljšku tudi tokrat a je Green, ki je zaradi poškodbe prepone letos izpustil kar 42 tekem, dosegel premagal gostujočega vratarja Henrika Lundqvista in dosegel že drugi gol v končnici.

Slovenski ljubitelji hokeja pa nestrpno čakajo današnji obračun Los Angelesa in St. Louisa, ko bo Hrušičan Anže Kopitar s kralji naskakoval že četrto zaporedno zmago v tem dvoboju in preboj v konferenčni finale lige. Tekma bo na sporedu danes že ob 21. uri.

1. krog končnice, izid:
Vzhod:
Washington Capitals : New York Rangers 3:2
(Izid v zmagah je izenačen na 2:2).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.